lfrejser golfferie tyrkiet portugal spanien irland
                

                                                     

   

       

 

FAIRWAY TOURS er ikke en golfrejsearrangør som alle andre. Det mærker du allerede ved den første kontakt med os. Vi ved hvad vi talar om! Vi har været på alle vores rejsemål, spillet banerne, boet på hotellerne, spist maden og udforsket omgivelserne. Du kan derfor være sikker på, at vi på alla måder hjælper dig med, at finde nøjagtig den rejse og det rejsemål du søger efter.

Vi forsøger hele tiden, at forbedre vores rejsemål og aftaler.

Fairway Tours er medlem af IAGTO, hvilket betyder at vores destinationer udvikles hele tiden.

Vores forretnings ide bygger på nogle enkle principper:

  • Hos Fairway Tours skal du altid kunne finde præcis din rejse - enten det sker i grupper, eller som individuel rejsende.
    Vi skræddersyr rejsen efter dine ønsker
  • Fairway Tours rejsemål er alle nøje udvalgte og testet meget grundigt, for at opfylde alle de krav som en golfrejse skal have. Det rækker ikke med en god bane eller et fint hotel. Det er helhedsoplevelsen der tæller.
  • Fairway Tours tilbyder altid lave og konkurrencedygtige priser. Vi kan gøre dette, fordi vi har gode aftaler og lave omkostninger, og det kommer selvfølgelig dig til gode.
  • Som kunde hos Fairway Tours får du en nærværds garanti. Den moderne teknik med mobilt bredband, e-mail, smartphone m.m. gør, at vi kan svare på telefon og e-mail i princip døgnet rundt. Du kan altså nå os på de tider som passer dig. Vi forsøger altid at være på plads. 
  • Når du booker din golfrejse med Fairway Tours, så hjælper vi dig med alt: Beskrivelse af turen på pdf og/eller papir, bestilling af fly, transfer, hotel, greenfee, bekræftelser, faktura og alle andre praktiske detaljer vedrørende din rejse. Du vælger rejsemål, Fairway Tours ordner alt det andet. 
  • Efter mange år i golfrejsebranchen ved Fairway Tours at konkurrencen mellem de forskellige rejsearrangører er hårde. Det eneste som fungere i længden er altid at have tilfredse kunder. Derfor skal du altid kunne forvente dig at være tilfreds med vores rejsearrangement. Noget andet er helt utænkeligt for os.

På alle destinationer bruger Fairway Tours lokale agenter, som hjælper dig med alt omkring rejsen, når du er på plads på rejsemålet. Agenten er altid til rådighed for dig, hvis noget uforudset skulle hænde, eller du behøver yderligere information.

Da de fleste i dag har adgang til Internet, har vi i Fairway Tours besluttet at vi primært annoncere via nettet og sælger rejserne via personlig kontakt. Vi trykker derfor ingen fordyrende brochurer eller kataloger, men lægger alt information om hoteller og golfbanerne på vores hjemmeside.

MED VENLIG GOLFHILSEN

Kim Holmer

 

 

 

 

 

 

 


Fairway Tours Golf Rejser * Hjortespringparken 58 * 2730  Herlev * tlf. +45 44 53 44 11 * info@fairwaytours.dk *  Rejsegarantifonden nr. 2182